Handelsbetingelser

Betaling | Leveringstid | FragtRetur- og fortydelsesretDesign af personlige varerKorrrekturReklamationEjeroplysningerNyhedsbrevReferencerCopyrightCookie- og persondatapolitik | Personoplysninger

Betaling

Du kan betale dine ordrer hos Min Navnetavle med almindelige betalingskort, som dankort og VISA/Dankort samt over Mobilepay. Du kan også betale ved bankoverførsel til vores konto. Betalingen trækkes først når varen afsendes fra os.

Leveringstid

Den forventede leveringstid fremgår af hver enkelt produkt.

Nogle af produkterne trykkes først hos vores dygtige samarbejdspartnere ved bestilling, hvilket kan medføre forskellige leveringstider på produkterne.

Lagervarer uden særlig tilpasning sendes indenfor 1-2 hverdage.

Personlige plakater, navnetavler, invitationer og lignende skal først tryk en tur forbi vores grafiker, og derfor er der ofte 1-2 dages længere leveringstid på disse.

Personlig kunst tager længere tid at producere, og der skal rettes til efter dine ønsker. Derfor regner vi som regel med op til 14 dages leveringstid på personlig kunst.

Vi anbefaler altid at bestille i god tid, hvis produktet skal bruges som gave.

Fragt

Alle ordrer sendes gennem POST Danmark eller GLS.
Hos GLS skal du selv vælge nærmeste pakkeshop, og får en mail/SMS når ordren er klar til afhentning. Du kan se fragtprisen når du foretager din bestilling. Alle ordrer over kr. 250,- leveres fragtfrit.

Retur- og fortydelsesret

Lagervarer uden særlig tilpasning tages retur indenfor 30 dage. Varen skal sendes retur til os, og vi dækker den leveringsomkostning du betalte for at få ordren sendt til dig. Du skal dog selv dække udgiften til at sende varen til os.

Personlige varer, med navn eller andre tilpasninger, bliver trykt på bestilling og tages derfor ikke retur.
Sørg derfor at kontrollere den fremsendte korrektur indenfor den angivne deadline, så du er sikker på at produktet er som ønsket.

For at returnere din vare, skal du først kontakte os på kundeservice@minnavnetavle.dk

Du vil herefter modtage besked om returnering af varen.

Du bærer ansvaret for, at varen fremkommer til os og at den er tilstrækkelig emballeret.

Design af personlige varer

Designet bliver udført og tilrettet efter de ønsker du angiver ved bestilling.

Der kan være stor forskel på de oplysninger der ønskes på de enkelte varer, og derfor vil grafikeren bruge sine kreative evner til at sætte ønsker og design sammen til et flot grafisk produkt.

Læs mere om processen ved bestilling af personlige varer her.

Korrrektur

Der fremsendes en korrektur på den e-mail adresse du oplyser ved bestilling, som skal kommenteres indenfor den angivne deadline.

For personlige plakater, navnetavler, invitationer og lignende er korrekturen en kontrol af at de påførte oplysninger er korrekte. Ændringer til grunddesignet der er valgt, medfører ekstra omkostninger. Spørg os for mulighederne for personlig tilpasning af designet.

For personligt designede varer, som personlig kunst er korrekturen en del af en proces, hvor du modtager kreativt oplæg. For disse produkter har du også mulighed for at komme med ændringer til design.

Har du ikke modtaget en korrektur?

Hos nogle e-mail udbydere f.eks. hotmail eller gmail, kan det være nødvendigt at tilføje kundeservice@minnavnetavle.dk til kontakter. Ellers kan du risikere at mailen aldrig når frem.

Hvis du ikke har modtaget din ordrebekræftelse på e-mail umiddelbart efter afgivelse af bestilling,  bedes du kontakte os: kundeservice@minnavnetavle.dk

Det endelige produkt kan godt variere i mindre grad fra det billede der er vist på webshoppen, eller på den fremsendte e-mail.

Vores udstyr er kalibreret med trykudstyret, men det er din skærm ikke.

Reklamation

Hvis dine varer er blevet beskadiget under fragten, eller ikke lever op til det forventede, skal du kontakte kundeservice@minnavnetavle.dk hurtigst muligt efter modtagelsen.

Du bedes medsende billeder af både pakken, og den ødelagte vare.

Efter behandling af din reklamation, producerer vi en erstatningsvare, og fremsender den omkostningsfrit til dig.

Du bedes fremsende din reklamation indenfor rimelig tid, senest 2 måneder efter modtagelse af varen.

Du har 24 måneders reklamationsret på produkter og ydelser købt hos Min Navnetavle.

Ejeroplysninger

Dette website udbydes af:
Arild Design
CVR: 31 39 36 04
Svingelsvej 100
4900 Nakskov
Email: kundeservice@minnavnetavle.dk

Nyhedsbrev

Når du handler hos sandsynlig bliver du spurgt om du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

Vi sender kun ét nyhedsbrev om måneden med gode tilbud og smagsprøver på hvad vi kan.

Referencer

Hvis du får fremstillet personlige produkter hos Min Navnetavle bliver disse aldrig fremvist til andre end dig, uden din forudgående accept.

Da vi gerne vil vise andre hvad vi kan levere, kan vi finde på at spørge dig om vi må bruge dit produkt som reference i vores markedsføringsmateriale, på vores sider på sociale medier eller på denne hjemmeside. Dette sker dog aldrig uden dit samtykke.

Anmeldelser

Vi vil rigtig gerne dele dine erfaringer med de produkter vi sælger. Du vil derfor kunne modtage en opfordring til at anmelde det købte indenfor 14 dage efter din ordre er færdigbehandlet.

Vi bruger Trustpilot til indsamling af anmeldelser af købsoplevelsen. Nogle dage efter din ordre er gennemført, sender vi dig en forespørgsel om at anmelde din købsoplevelse.

Alt indhold på www.minnavnetavle.dk såsom grafik, logoer, ikoner, billeder, lydklip, digitale downloads, data sammenstillinger og software tilhører Min Navnetavle.

Kopiering eller anden brug af websitets indhold, er kun tilladt med skriftlig tilladelse .

Uautoriseret brug af indholdet vil medføre sagsanlæg.

Når du besøger minnavnetavle.dk, modtager du automatisk en eller flere cookies. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser og genkendes af websitet ved tilbagevendende besøg. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.

Cookies indeholder oplysninger i form af tekst og/eller tal, fx om indholdet i din indkøbskurv eller en dato, som kan være nødvendige for at gennemføre dine køb på minnavnetavle.dk. Sådanne cookies udløber som oftest efter hver session, det vil sige, når du lukker din browser. Andre cookies indstilles med et udløbstidspunkt og gemmes på din harddisk i den pågældende periode.
På sandsynlig.dk anvendes cookies til tre formål:

  • Til at øge forståelsen af hvordan besøgende bruger webshoppen.
  • For at forbedre vores hjemmesidedesign.
  • For at kunne præsentere produkter og information der er relevante for besøgende.

Personoplysninger

For at kunne handle hos Min Navnetavle skal du afgive nogle af dine personlige oplysninger.

Vi skal bruge:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnumner
  • E-mailadresse
  • Oplysninger til brug for produktion af personlige produkter

Vi registrerer oplysningerne med det formål at kunne producere og fremsende ordren til dig.

Personoplysningerne opbevares i 5 år, hvorefter de slettes.

Oplysningerne sælges eller videregives aldrig til tredjepart, med undtagelse af de virksomheder der skal fragte varerne frem til dig.

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig , skal du skrive til kundeservice@minnavnetavle.dk

Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted.
Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.
Vi gemmer dine personlige oplysninger sikkert, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.